A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Участь у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

Дата: 05.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 378

Два роки поспіль КЗ «МЕРЕФ’ЯНСЬКА ЗОШ І – ІІІ ст. № 6» бере участь в унікальній трирічній соціальній програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondel?z International Foundation. Ця програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Протягом семи місяців минулого року заклад активно працював над впровадженням змін у сфері здоров’я, беручи участь у конкурсах, проводили активності, змагання та навчання дітей про здоровий спосіб життя. За результатами участі в минулорічному етапі проєкту школа потрапила до списку 50 найкращих закладів (із 500 українських шкіл-учасників), представляючи свій проєкт у Великому Фіналі Програми. Отримали Диплом фіналіста «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Є і цінний подарунок – брендові футболки для фіналістів.

В цьому році вчителі та учні Мереф’янської школи №6 знов долучилися до дружної спільноти Healthy Schools, ставши учасником челенджу «Ментальне здоров’я», який має другу назву «Хепі Челендж». Це був місяць пошуків ключів до щастя та емоційного благополуччя школярів і вчителів! На всіх чекали дні, сповнені драйву, цікавих завдань та командного духу. Під час челенджу, створюючи комфортну та дружню атмосферу в школі, всі його учасники мали змогу дізнатись, як діти та дорослі можуть підтримувати своє психологічне здоров’я, боротися зі стресом та розуміти свої емоції. І як завжди, намагалися задіяти на повну свій креатив та об’єднати всю шкільну спільноту навколо здорового способу життя! В результаті колектив закладу отримав дипломи та подяки від організаторів проєкту «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» наприкінці «Хепі Челенджу».

Спільнота школи №6 з новою зацікавленістю долучилася до останнього в цьому навчальному році челенджу зі здорового харчування – «Фуд челендж». Він стартував на днях і має на меті розглянути принципи здорового харчування та об’єднати всіх учасників, які мають застосувати свій творчий потенціал для формування корисних харчових звичок учнів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень