A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Онлайн-зустріч з випускниками закладів середньої освіти Мереф’янської громади

Дата: 05.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 359

29 квітня 2021 року за підтримки Мереф’янського міського голови – Веніаміна Сітова, першого заступника міського голови – Руслана Дейнеки, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Вікторії Колінько та за допомогою начальника відділу освіти Мереф’янської міської ради – Ірини Шихової, а також директорів та класних керівників відбувся захід з профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл Мереф’янської громади.

Зустріч проводили представники кафедри «Технології машинобудування і ремонту машин» Автомобільного факультету Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ).

З урахуванням важкої епідеміологічної ситуації в м. Харкові та Харківській області, зустріч проходила дистанційно на платформі Zoom. Представники  закладу вищої освіти (ЗВО) ознайомили випускників шкіл з умовами вступу та особливостей навчання на освітньо-професійних програмах спеціальностей 015.32 «Професійна освіта. Електроніка, метрологія та радіотелекомунікації», 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» та 131 «Прикладна механіка».

Також були висвітлені питання знань, умінь та навичок майбутніх фахівців, проживання в гуртожитках ХНАДУ та перспективи кар’єрного зростання після закінчення навчання.Фото без опису 

 Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень