A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг для учнів 8-10 класів на тему «Надання домедичної допомоги»

Дата: 17.05.2021 15:57
Кількість переглядів: 493

17 травня у медичному ліцеї відбувся тренінг для учнів 8-10 класів на тему «Надання домедичної допомоги». Захід провели сертифіковані фахівці з надання базової першої допомоги: провідний спеціаліст відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності Мереф’янської міської ради Ірина Жадько, поліцейські офіцери громади Денис Телятник та Ярослав Коритов, заступник директора з виховної роботи медичного ліцею Катерина Хихля.

Під час тренінгу поліцейські офіцери громади акцентували увагу на тому, що законодавством України передбачена кримінальна відповідальність за ненадання допомоги.

Також учні отримали інформацію про послідовність дій під час надання домедичної допомоги та про те, як зберегти здоров’я і життя постраждалого: зокрема, як правильно оглянути потерпілого і виявити наявні травми. Тренери подали теоретичний матеріал і закріпили його практичними вправами, моделюванням різних життєвих ситуацій, під час яких діти навчались правильним діям в тій чи іншій ситуації. Також учні ознайомилися із видами ран та способами їх обробки, видами кровотеч та способами їх зупинки.

Здобуті навички дозволять дітям у майбутньому рятувати людям життя, адже перша невідкладна допомога є не тільки запорукою успішного подальшого лікування, а й вагомим фактором порятунку людського життя.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень