A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Увага!!! З 28 травня стартує конкурс громадських проєктів «Бюджет участі – 2021»

Дата: 17.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 578

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

З 28 травня стартує конкурс громадських проєктів «Бюджет участі – 2021». Загальний обсяг видатків на плановий рік, що планується спрямувати на реалізацію проєктів – 500 000 грн.

Нагадуємо правила участі:

Подання проєкту

  1. Проєкт можуть подати громадяни, яким виповнилось 14 років, котрі зареєстровані або фактично проживають на території Мереф’янської громади
  2. Автор може подати один проєкт, сумою до 100 000 грн. Кількість підписів, що мають бути зібрані автором для участі у конурсі (крім підписа автора проєкту) -20 осіб.
  3. Назва проєкту повинна бути викладена лаконічно, в межах одного речення. Оригінальні назви не повинні суперечити їх основній меті.
  4. План заходів з виконання проєкту повинен відображати етапи його виконання, зокрема закупівлю товарів (виконання робіт, надання послуг) (у залежності від потреб проєкту). Розрахунки, креслення, що розкривають сутність цілі проєкту та можливість його практичної реалізації, додаються автором до проєкту, про що зазначається у формі проєкту.

При підготовці проєкту автор забезпечує його відповідність таким вимогам:

  • проєкт відповідає нормам законодавства;
  • проєкт має відповідати принципу загальнодоступності. Проєкт громадського проєкту не може бути направлений виключно на поліпшення матеріально-технічної бази будь-якого підприємства, установи, організації;
  • реалізація проєкту планується на землях, які належать на праві комунальної власності Мереф’янській територіальній громаді, на території будівель (приміщень) загального користування та об’єктів соціально-культурної сфери комунальної форми власності та відповідати затвердженій містобудівній документації;
  • бюджет проєкту, розрахований автором, включає усі витрати, пов’язані з його реалізацією. Бюджет проєкту обов’язково повинен враховувати від 10% до 30% непередбачуваних витрат та інфляції від загальної суми вартості проєкту;
  • фінансування проєкту, реалізація якого передбачена на території або об’єктах, що перебувають у власності ОСББ, здійснюється на умовах співфінансування за рахунок коштів Бюджету участі та коштів членів ОСББ у розмірі не менше 30 % загальної вартості проєкту.

Проєкт подається автором у електронному вигляді. При поданні проєкту, автор проходить реєстрацію через BankID, електронний цифровий підпис, або користується раніше створеним обліковим записом в системі.

Автор проєкту може зняти свій проєкт з розгляду, але не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку голосування.

При виявленні двох і більше схожих проєктів Комісія з питань Бюджету участі має право рекомендувати авторам їх об’єднати. Об’єднання проєктів здійснюється шляхом створення нового проєкту.

Може бути подано не більше одного проєкту, реалізацію якого передбачено на базі окремого комунального закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень