A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вихованці клубу «Скорпіон»- чергова перемога

Дата: 26.05.2021 13:50
Кількість переглядів: 470

22-23 травня 2021 року відбувся відкритий турнір Харківської області з військово-спортивних багатоборств, в якому прийняло участь 18 спортивних команд.

На цих змаганнях Мереф’янську громаду представляли вихованці військово-спортивного клубу «Скорпіон», учні КЗ "Мереф'янський ліцей №5 ім. В.П.Мірошниченка з дошкільним підрозділом" (тренер А. Путря). В перший день змагалися в стрільбі з пневматичної зброї, приємно визначити, що наші хлопці відзначились у стрільбі. А саме дев’ятирічний Латишев Захар вибив 27 очок з трьох пострілів, а серед старших спортсменів Латишев Тимур - 28 очок. Наступного дня в напруженій боротьбі змагалися у всестильовому бою з різних версій змагань.

Спортсмени здобули переможні місця та отримали: Тимур Латишев – два золота Захар Латишев – золото та срібло Степаненко Микита - срібло Дмитро Іскра (вперше приймав участь у змаганнях) і виборов бронзу! 

На змаганнях спортсмени виборювали можливість прийняти участь у міжнародних змаганнях з військово-спортивних багатоборств, дисципліні «бойове двоборство».
Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень