A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Хештег-Марафон#SafetyChallenge #Love30

Дата: 28.05.2021 15:16
Кількість переглядів: 618

Педагоги, учні та представники батьківської громади Мереф'янського медичного ліцею долучилися до Всеукраїнського змагання шкіл з безпеки дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge.

Хештег-Марафон #SafetyChallenge – це всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд - активістів з усієї України, завданням якого є підняття рівня безпекової грамотності населення, поширення світових практик з безпеки на дорозі серед українських шкіл й заохочення дітей та підлітків дбати про власну безпеку.

Команда медичного ліцею активно долучилася до круговерті марафону та провела чималий об’єм робіт.

  • На першому етапі було створено Посібник з ПДР для учнів молодших класів «Незвичайні пригоди емоджиків», що містить не лише теоретичні відомості, а й змістовну добірку творчих завдань: ребуси, тести, вікторини, загадки, розмальовки і ще багато цікавого;
  • На другому етапі тривала активна просвітницька робота: для здобувачів освіти, педагогів, представників батьківської громади  проведено ряд тренінгів, бесід, вебінарів, зустрічей щодо безпеки на дорозі;
  • Під час третього етапу реалізовано інфраструктурні проєкти, які підвищать рівень дорожньої безпеки поблизу Мереф’янського медичного ліцею: проведено акцію з виготовлення  розповсюдження флікерів  «Засвітись!», написано листи до відповідних установ, організацій, посадовців щодо поновлення дорожньої розмітки по вул. Дніпровська та вул. Терентьєва генерала, а також заміни кнопки виклику світлофора, заміна ламп по вул. Терентьєва генерала.

Переконані, що заходи в рамках Хештег-Марафону #SafetyChallenge сприятимуть формуванню культури безпеки пішоходів, користувачів мікромобільного транспорту та водіїв.

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень