A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Міжнародний день захисту дітей у нашій громаді

Дата: 05.06.2021 16:48
Кількість переглядів: 324

5 червня на майданчику біля кіноцентру  «Спутник» відбувся захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Метою цього свята є привертання уваги до потреб та прав дитини. Це –  нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, аби усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

На сцені виступали творчі колективи Мереф’янського міського будинку культури, Мереф’янського міського будинку творчості, Утківського селищного клубу, Яковлівського сільського клубу, а також вихованці дитячої музичної школи і дитячої юнацько-спортивної школи «Авангард».

Також на дітлахів чекали показові виступи спортивних дитячих команд громади, різні локації та фотозони, ростові ляльки, батути, конкурси та змагання, дитяче караоке, планетарій, конкурс малюнків на асфальті, аквагрим.

Під час свята відбулося нагородження спортивних команд громади за вагомі досягнення в спорті та за результатами голосування  оголошення переможців конкурсу  «Сімейні цінності»,  в якому брали участь три родини опікунів/піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів нашої громади. Переможцями стала родина Донець.  

Також християнська церква «Дім Молитви» представила виставку репродукцій картин відомих художників та надала безкоштовно солодку вату та розваги у надувному дитячому будиночку і на батуті.

Під час заходу дітлахи отримали солодкі подарунки від торгової марки «Хладик».

 

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень