A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Нова соціальна послуга для мешканців громади

Дата: 08.06.2021 08:21
Кількість переглядів: 858

Іноді у житті складаються такі ситуації, коли особи похилого віку або особи, які отримали травму, стають тимчасово малорухомою групою населення. Опинившись у складній життєвій ситуації, людині або родичам, які доглядають за нею, доводиться пристосовуватися до нових умов, адаптуватися до потреб, що виникають у зв’язку з хворобою. Перед ними постає купа питань: спочатку де купити недорогі технічні засоби реабілітації тимчасового використання, а потім, після одужання, як їх продати?   

У комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» за підтримки проєкту Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», в рамках соціальної послуги «Натуральна допомога», стало можливим надання в тимчасове користування засобів технічної реабілітації, а саме: інвалідних візків, ходунків, милиць, палиць, стільців-туалетів.

Згадана соціальна послуга, спрямована на зменшення обмеження життєдіяльності, відновлення здатності до самообслуговування та соціальної активності.

Засоби допоміжного пересування видаються безкоштовно для тимчасового користування громадянам, які знаходяться на обліку  центру.

У разі потреби даних технічних засобів реабілітації, просимо звертатися до нашої установи, за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська 248/1, телефон для довідок: (057) 748- 24 -24. 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень