A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф'янський центр надання соціальних послуг інформує!

Дата: 15.06.2021 09:01
Кількість переглядів: 580

КУ "Мереф'янський центр надання соціальних послуг" нагадує, що продовжує діяти БЕЗКОШТОВНА транспортна послуга. Спеціально обладнаний автомобіль, який здійснює перевезення осіб з інвалідністю I та II груп та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату з метою забезпечення доступу до установ та організацій осіб, які мають труднощі у пересуванні. Звернутися за додатковою інформацією до фахівців центру надання соціальних послуг можна за номером телефону:748-24-24.

Також, якщо Ви не в змозі скористуватися нашим автомобілем з об'єктивних причин (черга, вихідні-святкові дні) та інше - одночасно повідомляємо, що з 14 червня 2021 року започатковано соціальну транспортну послугу для маломобільних осіб, яку надаватиме переможець конкурсу – Громадська організація осіб з інвалідністю «Креавита» у межах реалізації проєкту «Пілотна модель соціальної транспортної послуги для жителів Харківської області», про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення Харківської ОДА Юрій Шпарага. Безкоштовні перевезення здійснюватимуться на спеціалізованих автомобілях, які обладнані підіймачем або пандусом для крісла колісного, для відвідування осіб з особливими потребами соціальних, медичних, реабілітаційних, адміністративних установ та закладів.

Право користуватися соціальними транспортними послугами надається: - особам, яким встановлено І або ІІ групу інвалідності, мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою засобів реабілітації, зокрема, крісел колісних; - дітям з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату у супроводі 1 дорослого; - іншим особам, які пересуваються за допомогою засобів реабілітації для пересування.

Поїздки здійснюються по території міста Харкова та між населеними пунктами Харківської області. Отримати детальну інформацію та замовити послугу можна за телефоном диспетчерської служби з 08:00 до 20:00 щоденно без вихідних: (067) 822-40-84, (050) 425-17-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень