A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День Конституції у Мереф'янській громаді

Дата: 28.06.2021 20:00
Кількість переглядів: 375

28 червня, Мереф'янська громада гучно і яскраво відзначила День Конституції.

Зранку на площі Перемоги пройшов урочистий мітинг до Дня Конституції. З привітальним словом до присутніх звернулись: Тетяна Дядченко, секретар міської ради і Раїса Угненко, депутат міської ради, голова Жіночої ради та ради ветеранів України м. Мерефа. Після чого вони поклали квіти до погруддя кошового отамана Івана Сірка. Урочистий мітинг супроводжувала концертна програма за участю творчих колективів Мереф'янського міського будинку культури.

 

Вже під вечір понад 200 чоловік зібралися біля спортивного майданчика на перетині вулиць Савченка та Лесі Українки для того, щоб взяти участь у патріотичному велопробігу «За мир! За Україну!»

 

У супроводі поліцейських офіцерів громади усі стартували до цілі – берега р.Мжа («Кузьмиха»). Вже там, втомлені, але щасливі учасники заходу відпочивали, грали у різні ігри на спортивних локаціях, купалися, частувалися морозивом та долучилися до танцювального флешмобу і яскравої битви фарбами HOLLI.

До речі, спортивні заходи, які відбувалися в цей день, були приурочені також до проведення Днів сталої енергії в Мереф'янській громаді. Нагадаємо, що Мереф'янська міська рада з 2016 року є підписантом загальноєвропейської ініціативи «Угода Мерів». Наша громада взяла на себе добровільні зобов’язання перевершити цілі, визначені ЄС до 2030 року, зменшуючи викиди СО2 на території Мереф’янської громади щонайменше на 30 %, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

 

Наприкінці заходу Тетяна Дядченко провела призову лотерею між учасниками велопробігу і нагородила дипломами і призами найстаршого і наймолодшого учасників. Ними стали Тіхон Трохінін (2016 р.н) та Олексій Любомудров (1962 р.н).

 

Організаторами заходу були: сектор з питань культури, молоді та спорту Мереф’янської міської ради; комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»; допомагали вчителі  медичного ліцею та учні школи №3. Територію для проведення заходу на березі річки підготували працівники  відділу благоустрою міської ради. Також хочеться відзначити креативну ведучу Карину Шемигон.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень