A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

У Києві ділились власним досвідом співпраці

Дата: 02.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 585

30 червня відбувся форум партнерів Швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO під назвою «DESPRO DAY».

У Форумі взяли участь представники Швейцарського бюро співробітництва в Україні, Верховної Ради України, Міністерства розвитку громад та територій України, асоціацій органів місцевого самоврядування, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, міжнародних організацій, експертного середовища, громад-партнерів проекту DESPRO.

Мереф'янську громаду на форумі представила спеціалістка відділу Чупріна Вероніка, яка пройшла навчання у Школі місцевого самоврядування DESPRO у 2018 році та здобула сертифікат тренера з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії.

 "Неймовірно розуміти, що такий потужний проєкт як DESPRO добігає кінця. Він вклав свої знання у 5 команд представників Мереф'янської громади, починаючи з 2017 року. Даний форум показав, що DESPRO має велику базу вдячних йому партнерів та розвинених громад. Однак історія DESPRO не добігає кінця, а переходить на новий етап розвитку. І я впевнена, що далі більше!" - коментує враження від форуму Вероніка.

Під час заходу також відбулись обговорення подальших кроків на шляху реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Були підведені підсумки діяльності проекту щодо підтримки реформи з децентралізації, а також відбулась презентація ГО «ДЕСПРО», яка продовжить співпрацювати з українськими громадами на шляху до кращої якості місцевого самоврядування.

Котортке відео з форуму партнерів Швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень