A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тимур Латишев – срібло та бронза на чемпіонаті України!

Дата: 05.07.2021 14:13
Кількість переглядів: 1056

З 2 по 4 липня в місті Київ відбувся чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства розділ " бойове двоборство" пам'яті героя України генерала Максима Шаповала. В змаганнях взяли участь 17 областей 382 учасників.

Меф'янську громаду традиційно представляв Латишев Тимур, вихованець військово-спортивного клубу "Скорпіон" та  КЗ "Мереф'янського ліцею №5 імені В.П.МІРОШНИЧЕНКА З ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ" МЕРЕФ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ під керівництвом тренера Путря Андрія Сергійовича.

Чемпіонат проходив в два етапи: перший день стрільба, другий та третій всестильовий бій. За результатами трьох днів змагань наш спортсмен показав наступний результат: Версія Б-1 (напіконтакт) срібло, Версія Б-2 (повний контакт) бронза.

Родзинкою данного чемпіонату стало проведення фінальних поєдинків у форматі шоу з online трансляцією на MEGOGO і основне завдання, яке поставили перед собою організатори змагань це проведення поєдинків нового формату і світова популяризація військово-спортивного багатоборства в світі. Також це в корені змінить уявлення про проведення заходів, тепер новий рівень і яскрава видовищна складова змінили і склад, і кількість глядачів тепер вболівальники не тільки в залах, а й біля телеекранів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень