A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Екскурсія до Фельдман ЕкоПарку

Дата: 15.07.2021 09:11
Кількість переглядів: 1173

06 та 13 липня 2021 року діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, що перебувають у складних життєвих обставинах, які мешкають на території Мереф’янської міської територіальної громади разом зі своїми законними представниками відвідали Фельдман ЕкоПарк. Даний захід було організовано працівниками Служби у справах дітей та сім’ї за підтримки Мереф’янської міської ради.

Під час екскурсії дітям та дорослим розповіли про Фельдман ЕкоПарк та звірів, які в ньому мешкають.

Присутні мали нагоду побачити ведмедів, левів, тигрів, мавп, гієн, папуг та багато інших звірів. Також у дітей була можливість відвідати контактний зоопарк та «поспілкуватися» з тваринами трішки ближче – погодувати, погладити та познайомитися з камерунськими козами, декоративними вівцями, кроликами, віслюками, собаками та іншими мешканцями парку. Під час екскурсії діти завітали до конюшні, де всі охочі змогли покататися на конях.

Додому поверталися весело, галасливо обмінюючись яскравими враженнями від відвідування парку.

«Сім’я є найкращим середовищем для виховання та розвитку дитини і подібні заходи спрямовані на підтримку та розвиток сімейних форм виховання, популяризацію сімейних традицій та збереження родинних цінностей, що особливо важливо для цих дітей, на долю яких вже припало чимало випробувань»,  – зазначила начальниця Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради Олена Цивковська.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень