A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Найдешевший в Україні газ – для мешканців Мереф’янської громади!

Дата: 06.08.2021 13:30
Кількість переглядів: 1947

Компанія-постачальник газу та електроенергії, ETG.UA, пропонує унікальну ціну на природний газ мешканцям міста Мерефи – 6.99 грн за 1 куб м. Це найдешевша вартість ресурсу в Україні на цей час. Тариф діє до 1 травня 2022 року і тільки для мешканців громади!

Стати споживачем такого газу можна, звернувшись до спеціаліста компанії ETG.UA . Працівник компанії допоможе написати заяву на приєднання, прийме у вас необхідні документи (копію паспорту, ІНН-коду, документів, що посвідчують право на житло). І вже за кілька днів ви станете щасливим власником дешевих кубів від компанії до кінця опалювального сезону 2021-2022.  

Сплачувати за газ можна щомісяця за фактом його використання. Ніяких передплат! Щоб зекономити на комісії, скористайтеся можливістю онлайн-оплати через сервіси Ощад24, Приват24, iPay та Portmone, а також карткою Monobank. 


Чому лише мешканці Мереф’янської громади мають можливість користуватися найдешевшим газом в Україні?

ETG.UA у партнерстві з приватним добувником, компанією «Укргазвидобуток», пропонують мешканцям громади скористатися унікальною можливістю споживати природний газ, видобутий з місцевих надр. Саме тому жителі громади можуть купувати газ за привабливою ціною та заощаджувати на обігріві свого житла. Адже газ українського видобутку надає справжню енергонезалежність українцям.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень