Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День поля 2021

Дата: 19.08.2021 14:15
Кількість переглядів: 798

19 серпня, на території Мереф’янської громади, в Інституті овочівництва та баштанництва Національної академії аграрних наук України (далі – ІОБ НААН) пройшов День поля. Захід було присвячено селекційним інноваціям в овочівництві та баштанництві.

На ньому були присутні представники департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, координатори проєктів ЕФКО та USAID АГРО, представники аграрних інститутів та дослідних станцій ІОБ НААН з різних областей  України, партнери ІОБ НААН, науковці-аграрії, селекціонери, фермери-органіки та представники преси.

 

На початку заходу до присутніх звернувся Сергій Єршов, заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Він привітав усіх одразу з двома святами – Преображенням Господнім та Днем поля і зазначив, що досягнення фахівців ІОБ НААН зробили великий внесок у розвиток агромпромислового комплексу всієї України.

Олександр Куц, директор ІОБ НААН розповів про досягнення  інституту та кадровий ресурс (зараз у закладі працюють 9 докторів наук та 39 кандидатів наук). За усю діяльність інституту було створено понад 500 овочевих та баштанних сортів культур.

Народний аматорський вокальний ансамбль «Водограй» (керівник Анастасія Рождественська), українськими народними піснями радо привітав усіх гостей.

 

Наступним етапом свята стала презентація сортів і гібридів овочів та баштанництва на демонстраційному полігоні. Ознайомлення з сортами продукції відбувалося одночасно з їх дегустацією.

Тож у підсумку зазначаємо, що це свято стало майданчиком для обміну досвідом, місцем плідного спілкування учасників овочевого ринку.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень