Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги побутових споживачів!

Дата: 30.08.2021 15:12
Кількість переглядів: 565

20.08.2021 СКАСОВАНО заборону на “припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх несплати або оплати не в повному обсязі.”

Отже, ПОПЕРЕДЖАЄМО, що ПрАТ “Харківенергозбут” у разі несплати існуючої заборгованості за спожиту електричну енергію, має право звернутися до оператора системи розподілу з приводу припинення електроживлення.

Перші відключення на підставі надісланих попереджень розпочнуться вже з 1 вересня 2021.

Для запобігання відключення терміново сплатіть заборгованість за спожиту електричну енергію у повному обсязі!

Законом України від 15.07.2021 № 1657-ІХ (опубліковано 20.08.2021 в газеті Верховної ради України “Голос України”) внесені зміни до деяких законодавчих актів України, зокрема, відтепер заборона припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх несплати або оплати не в повному обсязі стосується лише регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (СОУЮ-19), на період дії “червоного” рівня епідемічної небезпеки та протягом ЗО днів з дня його скасування.

6 травня 2021 на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей скасовано червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 травня 2021 року.

Отже, постачальник електричної енергії має законні підстави для припинення/зупинення постачання електричної енергії побутовим споживачам у разі несплати або сплати не в повному обсязі спожитої електричної енергії.

ПрАТ “Харківенергозбут”

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень