A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День знань 2021!

Дата: 01.09.2021 12:14
Кількість переглядів: 1551

1 вересня у загальноосвітніх закладах громади відбулося свято – День знань. Це свято всенародної мудрості, доброти і людяності, завжди урочисте та зворушливе.

Першокласники роблять свій перший серйозний крок на освітню стежину, подорож якою відкриє для них у майбутньому багато нового. Одинадцятикласники готуються до вступу в доросле життя, адже цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Приємним моментом початку цього нового навчального року для громади стало відкриття спортивного майданчика у медичному ліцеї. Тож свято там відбулося з особливим  настроєм та сподіваннями, що така реконструкція принесе радість школярам та слугуватиме їхньому фізичному розвитку.

Медичний ліцей гостинно зустрів гостей та першокласників: під час заходу діяли різноманітні фотозони і локації, за допомогою яких малеча могла поринути у пізнавальний та захоплюючий світ науки.

Під час свята керівники громади відзначили подяками активних батьків, які допомагали в облаштуванні приміщень та подвір’я медичного ліцею і підготовці класних приміщень відповідно до вимог Нової української школи.

Учні шкіл та ліцеїв, які протягом року дивували своїми досягненнями та перемогами отримали сертифікати від міського голови на суму 2000 грн. 

 

До відома!

Інформація щодо облаштування  подвір’я КЗ «Мереф’янський медичний ліцей»:

1. За рахунок коштів субвенції "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на створення та ремонт існуючих спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах усіх ступенів" проведено реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям на території КЗ «Мереф’янський медичний ліцей», виконавець робіт -  ТОВ ПКБ ЕНЕРГОПРОСТІР». Загальна вартість проєкту – 3 379,6 тис. грн.

(майданчик із штучним покриттям для гри в міні-футбол площею 924 кв.м. (розміром 22х42 метри),  в рамках проєкту з реконструкції спортивного майданчика для міні-футболу встановлені трибуни для глядачів (4 шт по 10 місць) та улаштована асфальтована бігова доріжка навколо майданчика для міні-футболу)

2. Співфінансування обласних конкурсів міні-проєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» та за рахунок залишків освітньої субвенції проведено  «Облаштування спортивної зони з воркаут» виконавець робіт – ФОП Фефелов Іван Іванович та облаштування майданчика під сейт-парк, виконавець робіт – ФО-П Бєлашов Нікіта Іванович, Загальна вартість – 175,750 тис. грн..

3. За рахунок субвенції  з обласного бюджету на придбання спортивних комплексів з тренажерним, гімнастичним  обладнанням придбано спортивний комплекс, виконавець робіт – ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики». Загальна вартість – 198 тис. грн..

За рахунок залишків освітньої субвенції:

- Скейт-парк (конструкція для занять на скейті, велосипеді, роликових ковзанах, самокатах), виконавець робіт – ФОП Аляб’єв Олександр Олександрович. Загальна вартість – 335 тис. грн.

- Реконструкція  спортивного майданчика для ігрових видів спорту та індивідуальних занять фізичною культурою зі штучним покриттям, виконавець робіт -  ТОВ «ЛЕВМІСЬКБУД». Загальна вартість 1 640 тис грн

- Укладка тротуарної плитки та бордюрів, виконавець робіт - ФО-П Бєлашов Нікіта Володимирович. Загальна вартість – 867,583 тис. грн.

-  Облаштування системи поливу, виконавець робіт - ФО-П Степаненко Юлія Олександрівна. Загальна вартість  - 75, 674 тис.грн.

- Озеленення території, виконавець робіт – відділ благоустрою Мереф’янської міської ради. Загальна вартість 100 тис. грн.

- Благоустрій території (встановлення лав та сміттєвих урн), виконавець робіт – ФО-П  Логвінов Олексій Віталійович. Загальна вартість 34 тис. грн.

Розроблено проєктно-кошторисну документацію на «Капітальний ремонт зовнішнього освітлення подвір’я КЗ «Мереф’янський медичний ліцей» Мереф’янської міської ради Харківської області, за адресою: м. Мерефа, вул.Дніпровська, 233». На сьогодні оголошено процедуру відкритих торгів, 01 вересня 2021 року очікується аукціон – орієнтовна вартість проєкту складає 670 000,00 грн. Загальна вартість – 7 475,607 тис. грн.

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень