A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Про призов громадян України на строкову військову службу у жовтні - грудні 2021 року

Дата: 07.09.2021 10:07
Кількість переглядів: 1032

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» з 1 жовтня по 31 грудня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю Харківського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, а також старші особи, які не досягли 27 річного віку, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Харків Московський проспект 96А у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Призовники, які приписані до призовної дільниці першого відділу Харківського РТЦК та СП повинні прибути за адресою:

м. Дергачі, вул. Сумський Шлях, 6.17. Призовники, які приписані до призовної дільниці другого відділу Харківського РТЦК та СП повинні прибути за адресою: с.м.т. Нова Водолага, вул.Троїцька.б.2. у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, відповідно до статті 15 пункту 8 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» зобов’язані прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з 20 вересня по 31 грудня 2021 року, для проходження медичного огляду та визначення ступеню придатності до військової служби. При собі мати документи, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Харківського району та міста Люботин Харківської області, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Постанови кабінету Міністрів № 921 від 07.12.2016 року «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень