Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Презентація проєкту «КРИЛА»

Дата: 16.09.2021 08:10
Кількість переглядів: 578

14 вересня відбулась ознайомча зустріч для зацікавлених сторін проєкту «КРИЛА» у Мереф’янській міській територіальній громаді.

Під час зустрічі експертки проєкту розповіли про етапи реалізації, цільову аудиторію. Темою обговорення стало питання «Чого прагне жінка?» та які ресурси є в громаді для того, аби розширити економічні можливості жінок.

Також відбулась спеціальна сесія, під час якої учасниці зустрічі, представниці профільних відділів Мереф’янської міської ради та депутатки, сформували бачення ролі жінки в громаді через 5 років.

Проєкт КРИЛА включає в себе:

  • Програму «Майстерня можливостей» - цикл тренінгів з працевлаштування;  цикл тренінгів з підприємництва (з подальшою можливістю участі у конкурсі проєктів "Стартовий капітал", в рамках якого у учаснить буде можливість отримати необхідне обладнання та матеріали для впровадження своєї бізнес-ідеї).
  • Додаткові можливості: навчальна програма з розвитку малого бізнесу та IT-школа для жінок.

Додатково:

Починаючи з жовтня 2020 року Конвіктус Україна у партнерстві з міжнародною організацією Пакт, за фінансовою підтримкою Уряду Канади, розпочали реалізацію проєкту «Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки» («КРИЛА») у Київській та Харківській областях. Метою 4-річного проєкту є покращення можливостей для працевлаштування та розвитку підприємництва для жінок з числа уразливих груп населення.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень