A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Триває набір учасниць до програми «Майстерня можливостей» в рамках проєкту «КРИЛА»

Дата: 28.09.2021 11:16
Кількість переглядів: 733

Щоб дізнатися деталі або подати заявку на участь, телефонуйте за номером: 0991135489 (Ольга Горбенко)

або заповнюйте форму зворотного зв`язку і Вам обов`язково перетелефонують, щоб познайомити з проєктом 

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdOUcyAMwR.../viewform...

 

Фото без опису

 А поки відповіді на найпоширеніші питання щодо проєкту:

 ? Яка його мета?

Допомогти жінкам покращити своє економічне благополуччя та стати більш економічно незалежними

? Хто може може взяти участь в проєкті?

Жінки, що фактично мешкають в громаді (незалежно від реєстрації), в даний момент не мають постійного джерела доходів, але прагнуть до змін та шукають шляхи для самореалізації. Будь-які соціальні виплати доходом не вважаються, тому в проєкті можуть взяти участь також жінки в декретній відпустці або на пенсії.

? Які умови участі в проєкті?

Участь в проєкті – абсолютно безкоштовна та добровільна, головна умова відбору до програми – бажання самої жінки та її прагнення до змін

? В чому суть програми «Майстерня можливостей»?

«Майстерня можливостей» - це мотиваційна програма, яка включає проходження 5 групових та 5 індивідуальних консультацій. Зустрічі відбуватимуться раз на тиждень в м. Мерефа в зручний для всіх час, який буде оговорюватися з усіма учасницями.

Групові консультації (для 2 груп по 10 жінок) - це тренінги тривалістю 3 години кожен, які мають на меті навчити жінку цінувати себе, підвищити самооцінку та віру в себе, краще пізнати себе та свої можливості, позбутися комплексу «жертви обставин», створити систему психологічної підтримки, налагодити більш конструктивні стосунки з дітьми та членами родини, бути фінансово грамотними і планувати своє життя, краще орієнтуватися в юридичних питаннях., знаходити можливості для навчання і особистого зростання.

Індивідуальні консультації – це персональні зустрічі з учасницями, на яких будемо обговорювати і планувати роботу, вирішувати нагальні питання і ділитися враженнями

? Що далі?

Якщо проходження програми «Майстерня можливостей надихне на пошук нової роботи, таким учасницям буде запропоновано проходження тренінгів-інтенсивів з навичок успішного працевлаштування

Тим учасницям, яких більш зацікавить напрям започаткування власної справи, буде запропоновано проходження тренінгів, на яких буде можливість за допомогою досвідчених тренерів «прокачати» свою ідею: дізнатися, як краще зареєструватися, як вести бухгалтерію, як проаналізувати конкурентів, дослідити потреби споживача в своєму товарі/послузі, прорахувати вартість свого товару чи послуги, ефективно організувати збут, як просувати свої товари/послуги.

? Після тренінгів у учасниць буде можливість написати бізнес план та отримати на конкурсній основі обладнання/матеріали на реалізацію своє ідеї та підтримку менторів в подальших кроках.

? Чи є ще якість можливості в рамках проєкту?

Для тих учасниць, яких зацікавить IT сфера, буде можливість пройти online навчання в Beetroot Academy (IT-школа для жінок)

Проєкт вже успішно реалізується в 5 громадах Харківської області: із 80 жінок, які пройшли програму минулого циклу, частина - працевлаштувалася, деякі жінки визначилися, чим можуть та хочуть займатися далі, дехто з учасниць, пройшовши тренінги з основ започаткування бізнесу та написавши бізнес-план, зараз виборює перемогу на отримання обладнання. А деякі учасниці – знайшли себе в сфері IT.

Тому не втрачайте чудову можливість для себе та телефонуйте вже сьогодні!

? Набір до програми триває до 10 жовтня!

Проєкт «Крила» впроваджується організацією Pact Ukraine спільно з ВБО «Конвіктус Україна» за підтримки Embassy of Canada to Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень