Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вечір-вшанування пам’яті Володимира Яковича Воронова

Дата: 29.09.2021 13:57
Кількість переглядів: 747

28 вересня у приміщенні Центру надання адміністративних послуг відбувся вечір-вшанування пам’яті видатного діяча Мереф’янської громади, письменника, історика та краєзнавця Володимира Яковича Воронова «Живий у слові поміж нас».

Згадати добрим словом Володимира Яковича прийшли колеги, друзі, рідні – всі ті, для кого він був взірцем служіння громаді. 

Значну частку свого життя Володимир Якович присвятив Мереф’янській громаді. З 1970 по 1979 рік він працював вчителем історії Мереф'янської середньої школи №2 (зараз – КЗ «Мереф’янський медичний ліцей»). А з 1979 по 1980 рік працював директором Утківської восьмирічної школи (зараз – КЗ «Утківська ЗОШ І–ІІІ ст.).

У 1980 році Володимира Яковича було обрано депутатом Мереф'янської міської ради. Цього ж року його призначили керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Мереф'янської міської ради. З 2002 по 2006 рік, до виходу на пенсію працював секретарем міської ради. 

У 1994–2001 роках виконував обов`язки заступника міського голови. Брав активну участь у розвитку міста Мерефа, розробці його плану розвитку на 2001–2010 роки. Представляв Мереф'янську міську раду на міжнародних зустрічах у США та Польщі. Входив до складу експертної групи з розробки проєкту Закону України «Про місцеве самоврядування» та статуту територіальних громад. Був представником м. Мерефа в Асоціації міст України. Є автором серії історичних книг «Мерефа. Сторінки Історії».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень