A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Людина не товар!

Дата: 05.10.2021 09:53
Кількість переглядів: 702

Сьогодні багато українських громадян отримують пропозиції працювати або навчатись за кордоном. Жінки та дівчата охоче погоджуються на шлюб з громадянами зарубіжних країн. Чоловіки  працювати з гнучким графіком та високою заробітною платнею. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь наших співвітчизників та співвітчизниць – людей продають як товар.

Саме тому з метою підвищення рівня поінформованості стосовно даної проблеми, у рамках співпраці та взаємодопомоги благодійний фонд "Карітас Харків" провів захід з протидії торгівлі людьми під назвою "СКАЖИ "НІ" ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ!". 

Участь у ньому взяли працівники відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради, комунальної установи "Мереф'янський центр надання соціальних послуг", Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради.

Захід відбувся 4 жовтня у приміщенні центру надання адміністративних послуг Мереф'янської громади і мав своєю метою підвищення рівня поінформованості стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми та привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також способи активної допомоги постраждалим та шляхи протидії торгівлі людьми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень