A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

15 нових велосипедів у допомогу соціальним працівникам!

Дата: 24.11.2021 14:05
Кількість переглядів: 368

За підтримки  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» працівники Мереф’янського центру надання соціальних послуг отримали  15 нових велосипедів.

Дана підтримка наших партнерів дасть змогу підвищити якість надання соціальної послуги «Догляд вдома» соціально незахищеним верствам населення, а саме особам похилого віку.

На даний час у відділенні соціальної допомоги 15 соціальних робітників надають соціальну послугу догляду вдома 194 особам похилого віку та особам з інвалідністю, які мешкають у Мереф’янській територіальній  громаді. Навантаження на одного соціального робітника суттєве – 10 підопічних. Більшість осіб, що потребують піклування, проживають на великих відстанях один від одного і до них найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.

Щиро дякуємо нашим партнерам за неоціненну підтримку та плідну співпрацю!

 

КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень