A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

УВАГА! Комітет Верховної ради в рамках виконання контрольної функції проводить дослідження практики застосування законодавства з організації надання адміністративних послуг

Дата: 07.12.2021 12:02
Кількість переглядів: 409

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування регіонального розвитку та містобудування в рамках виконання контрольної функції, за підтримки Вестмінстерської фундації за демократію, проводиться опитування щодо організації надання адміністративних послуг.

Метою даного аналізу є дослідження ефективності й впливу на організацію та підвищення якості надання адміністративних послуг в умовах реформи децентралізації, а також заходів щодо розбудови мережі центрів надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у зв’язку із ліквідацією таких центрів, утворених районними державними адміністраціями.

 

Відповідаючи на цей запит, ви отримуєте можливість поділитися своїм досвідом, висловити свою експертну думку та допомогти Комітету краще з’ясувати, чи позначилися (і як саме) передбачені Законом заходи на покращення вашого доступу до адміністративних послуг.

Для надання відповіді на запит вам необхідно заповнити Google форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1auIPl8ZE4CUmHr2HntqNcheUe1HRj4nQ-UYTCtdzN8A/edit

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень