A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території

Дата: 07.12.2021 14:30
Кількість переглядів: 337

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування
та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території,

для реконструкції очисних споруд за межами населених пунктів  на території Мереф’янської міської ради Харківського району Харківської області

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Проект «Детальний план території, для реконструкції очисних споруд за межами населених пунктів на території Мереф’янської міської ради Харківського району Харківської області» розробляється з метою організації комплексної забудови і розміщення каналізаційних очисних споруд, вирішення питань інженерного забезпечення об’єкту та території, що розташована за межами населених пунктів, а саме реконструкції очисних споруд та підвищення рівня очищення господарсько-побутових стічних вод до скидання у р. Мжа, що підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Детальним планом пропонується реконструкція існуючих очисних споруд, з метою забезпечення сприятливих умов проживання населення, сталого соціально-економічного, інженерно-технічного, архітектурно-просторового та екологічного розвитку села.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

            Мереф'янська міська рада Харківського району Харківської області. Юридична адреса: 62472, Харківська обл., Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213 тел. (057) 341 55 20

3.         Процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (оприлюднення її в засобах масової інформації):

-           газета «Слобідський край» від 23.11.2021 № 93;

-           газета «Трибуна» від 26.11.2021 № 48.

Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Мереф'янської міської ради – 07.12.2021 рік.

Публікація повідомлення в друкованих засобах масової інформації:

-           газета «Слобідський край» від 07.12.2021 № 97;

-           газета «Прем’єр» від 07.12.2021 № 289.

б) спосіб участі громадськості: (надання письмових зауважень і пропозицій):

Надання письмових зауважень та пропозицій до Мереф'янської міської ради за адресою: 62472, Харківська обл., Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213

в) дата, час і місце проведення громадських слухань (у разі проведення)

громадські слухання не проводитимуться

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Мереф'янська міська рада за адресою: 62472, Харківська обл., Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213

Контактна особа – Головний архітектор міста –Ольга ТРУШКОВСЬКА.

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: Мереф'янська міська рада за адресою: 62472, Харківська обл., Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213, строки подання зауважень та пропозицій: з 07.12.2021 року протягом 30 днів включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства енергетики та захисту довкілля України (https://menr.gov.ua/), Департамент захисту довкілля та природокористування Харківської ОДА (http://ecodepart.kh.gov.ua).

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту оприлюднено 07.12.2021 року на офіційному сайті Мереф'янської міської ради. Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу Державного планування детального плану території для реконструкції очисних споруд за межами населених пунктів на території Мереф'янської міської ради Харківського району Харківської області (додаток 1)

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу Державного планування детального плану території для реконструкції очисних споруд за межами населених пунктів на території Мереф'янської міської ради Харківського району Харківської області (додаток 2)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень