A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

6 грудня почали діяти нові правила карантину в «жовтій» зоні

Дата: 17.12.2021 09:47
Кількість переглядів: 647

Про це нагадав директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА Максим Хаустов, відвідавши разом із заступником Керівника Офісу Президента України Кирилом Тимошенком центр масової вакцинації в ТРЦ «Нікольський».

За даними Максима Хаустова, в центрі масової вакцинації, що розташований у ТРЦ «Нікольський», працюють дві бригади, які проводять вакцинацію. Наявні тут такі вакцини: CoronaVac, Moderna, Comirnaty (Pfizer). Протягом дня в центрі вакцинується більш ніж 200 людей.

«Очікую, що попит буде більший. Ми готові реагувати й додавати нові центри або нові бригади», - сказав Максим Хаустов.

Він також зауважив, що в регіоні вже вакциновано 45% населення. І хоча хвиля СОVID-19 згасає, темпи кампанії з вакцинації не повинні знижуватися. Також, як підкреслив Максим Хаустов, громадяни мають пам’ятати, що відсьогодні почали діяти нові правила карантину.

«Усі, хто вакцинований, можуть вільно відвідувати магазини, кінотеатри, різні заходи, - сказав директор Департаменту. - Що саме потрібно робити не вакцинованим? Тим, хто ще не пройшов вакцинацію, потрібно прийти до найближчого пункту вакцинації чи центру масової вакцинації – зробити щеплення та мати при собі відповідні сертифікати (паперові або в "Дії")».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень