A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Програма Президента «Велике будівництво»

Дата: 22.12.2021 09:40
Кількість переглядів: 239

На Жихорському мосту цього року провели відновлювальні роботи в межах «Великого будівництва»

Аварійні роботи на шляхопроводі км 11+200 дороги державного значення М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта розпочалася у вересні цього року.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв, на цій споруді виконали аварійні роботи після проведення тендерної процедури з першочергового ремонту – на підставі проведеного обстеження спеціалізованою організацією. Ці роботи на об’єкті завершили наприкінці листопада. Довжина всієї ділянки ремонту становить 124,13 погонних метри. 

«Жихорський шляхопровід 13 років був без власника й за цей час став просто аварійним та перебував у жахливому стані. Через суд ми стали власниками цього шляхопроводу й цього року виконали повний комплекс невідкладних аварійних робіт, тобто вже немає загрози, що цей шляхопровід впаде. Адже загроза була дуже серйозна, оскільки він проходить через залізничні колії. Якби він відмовив, ми б втратили рух Окружною дорогою і на половину паралізували б Південну залізницю. Тому вкрай терміново провели аварійні роботи», – розповів Андрій Алексєєв. 

Паралельно дорожники розробили проєктно-кошторисну документацію і вже у 2022 році проведуть реконструкцію шляхопроводу в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та замінять міст. 

«Будемо повністю розбирати і зводити новий міст з металоконструкцій. Це європейська технологія, вона швидко робиться й на майбутнє прибере загрозу того, що ця конструкція впаде», – зазначив Андрій Алексєєв. 

Прогнозована кошторисна вартість такої реконструкції об’єкта становить 119,01 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень