A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Програма Президента «Велике будівництво»

Дата: 22.12.2021 09:53
Кількість переглядів: 249

Олександр Скакун розповів про плани дорожнього «Великого будівництва» на 2022 рік

На Харківщині відновлять Київську трасу, розширять Окружну та збудують дороги в прикордонних районах і до місць масового відпочинку.

«У наступному році завершимо роботи на Окружній дорозі та почнемо проєкт будівництва ще двох смуг з освітленням. Також освітимо дорогу Харків – Чугуїв і повністю відновимо дороги Високий – Мерефа (до перехрестя з Дніпровським автобаном), Харків – Дергачі – Золочів (до кордону з Російською Федерацією), Сахновщина – Ізюм – Барвінкове – Краснокутськ – Богодухів – Шевченково – Первомайський – Кегичівка. Безумовно, завершимо дорогу Київ – Харків та почнемо будівництво об’їзної дороги навколо Валок. Не оминемо увагою й наші курортні місця, обов’язково побудуємо нову дорогу Харків – Вовчанськ – Плетенівка. Таким чином в улюблені місця відпочинку харків’яни будуть діставатися з комфортом», - повідомив керівник Харківської ОДА.

Також Олександр Скакун відзначив, що заплановано «Велике будівництво» доріг у бік Російської Федерації. Адже створення комфорту та розвиток інфраструктури саме в прикордонних районах – це стратегічне питання.

«Там давно не робили дороги. Я захистив у Києві фінансування напрямку, наприклад, Харків – Вовчанськ – до кордону. Це буде нова сучасна дорога. Також це дорога в бік Гоптівки. Це дорога й у Козачу Лопань. Це буде мати вже новий вигляд – і села, й інфраструктурні об’єкти», - пояснив Скакун.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень