A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«єПідтримка» – допомога бізнесу, постраждалого від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19

Дата: 24.12.2021 08:33
Кількість переглядів: 745

Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації інформує, що Президентом України ініційована Програма «єПідтримка» – допомога бізнесу, постраждалого від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19. У межах вищевказаної Програми буде здійснена виплата 1 тис. грн повнолітнім вакцинованим громадянам України, зокрема шляхом надання культурних, фізкультурно-спортивних та інших послуг.

        Також Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 09.12.2021 № 1272 «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» (https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-nadannya-dopomogi-a1272).

Вказаною постановою затверджено порядок надання допомоги та перелік сфер діяльності та кодів категорії продавця (додаток 1) в рамках Програми.

Просимо провести роботу щодо долучення установ, підприємств та організацій, розташованих в межах адміністративно-територіальної одиниці району, які підпадають до переліку сфер діяльності та кодів категорії продавця (додаток 1 постанови КМУ від 09.12.2021 № 1272) для здійснення реалізації Програми «єПідтримка».

        Обов’язковим є наявність в установі (закладі та інш) POS – терміналу для можливості оплати послуг безконтактними віртуальними банківськими картками (важливо відпрацювати питання з банковською установою, яка бере участь у Програмі).

Направляємо матеріали - роз'яснення до Програми «єПідтримка» Міністерства економіки України в електронному вигляді за посиланням: https://dropmefiles.com/J722H.

Також з матеріалами щодо Програми «єПідтримка» можна ознайомитись на наступних веб-сайтах:

https://kharkivoda.gov.ua/news/113475

https://culturetourism.kharkivoda.gov.ua/

https://www.facebook.com/UKTKHO/

https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-nadannya-dopomogi-a1272

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень