A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Програма Президента «Велике будівництво»

Дата: 12.01.2022 09:00
Кількість переглядів: 163

У Пісочинському дитсадку «Теремок» прокладають внутрішні комунікації

Новий корпус в яслах-садочку №3 «Теремок» зводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На об’єкті вже утеплили стіни та покрівлю і зробили водовідведення.

Наразі у дитсадку прокладають внутрішні електричні мережі та опалення. Після завершення цих робіт підрядники розпочнуть тинькування стін всередині приміщення.

Завдяки відкриттю нового корпусу дитсадок зможе прийняти додатково 120 дітей. Також у цій будівлі передбачається створення інклюзивної групи. Наразі є 16 груп, а після розширення закладу їхня кількість зросте до 21 групи. 

Зокрема, у новому корпусі працюватиме дошкільна і ясельна групи, музична і спортивна зали, кімнати психолога та логопеда.

Окрім цього, у вже наявній будівлі дитсадка утеплять фасад, відремонтують актову та спортивну зали, замінять вікна й покрівлю.

Під час благоустрою облаштують місця для паркування та тротуарні доріжки, встановлять нові додаткові дитячі майданчики, а також реконструюють уже наявні. 

Нагадаємо, будівництво додаткового корпусу стартувало на початку серпня 2021 року. Роботи мають закінчити до 1 вересня цього року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень