A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

АгроВесна 2022

Дата: 20.01.2022 09:18
Кількість переглядів: 421

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств!

Харківська обласна державна адміністрація  інформує, що 15-17 лютого 2022 року у Міжнародному виставковому центрі стартує «АгроВесна 2022» (м. Київ, Броварський пр-т, 15) разом з  Міжнародними агропромисловими виставками: «Зернові технології 2022», Agro Animal Show 2022 та  «Фрукти. Овочі. Логістика 2022», які об`єднують фахівців у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

У заході візьмуть участь понад 200 учасників з Австрії, Великої Британії, Данії, Італії, Нідерландів, Німеччини, Південної Кореї, США, Туреччини, України, Франції та цікава ділова програма заходів.

У рамках міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології» буде представлено: обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для мукомельної, круп’яної промисловості, елеваторів та хлібоприймальних пунктів, навантажувально-розвантажувальну техніку, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніку та технології для виробництва зернової продукції, біоенергетику.

Під час міжнародної виставки ефективного тваринництва та птахівництва  Agro Animal Show буде представлено: техніку та обладнання для тваринницької галузі, будівництво тваринницьких комплексів, птахофабрик, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин і птиці.

У рамках міжнародної виставки промислового овочівництва, садівництва та виноградарства «Фрукти. Овочі. Логістика» буде представлено: добрива, засоби захисту рослин, насіннєвий матеріал овочевих культур, сільськогосподарську техніку, обладнання для крапельного зрошення, транспортування, зберігання та пакування продукції, логістику, промислове садівництво, інформаційні технології та сервіс.

Безкоштовне запрошення за посиланням:

http://news.kmkya.net/l/h6ign0DvJgzZ03JtTWPXVQ/892sr6PTIzxWzbHiEu43mQjg/F1grDOHi4uu2BX892Jnnwt763A

У разі зацікавленості сільськогосподарським підприємствам необхідно звернутися до організатора ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» за телефоном: (044) 490 64 69.

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень