A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Свято Олімпійського прапору!

Дата: 03.02.2022 14:22
Кількість переглядів: 687

З нагоди проведення ХХІV зимових Олімпійських ігор 2022 року у Пекіні, сьогодні, 3 лютого у Мереф’янській громаді відбулося урочисте підняття Олімпійського прапору.

Церемонія «Свято олімпійського прапору» проводиться у кожній громаді з метою підтримки духу перемоги Олімпійської збірної України.

Право підійняти прапор України було надано студенту Харківської державної академії фізичної культури та спорту Донцю Євгенію, Олімпійський прапор підійняв студент Харківської державної академії фізичної культури та спорту Донець Юрій.

Наприкінці заходу усі присутні отримали сувенірну продукцію та календар трансляції фінальних змагань наших спортсменів.
 

До відома! На Олімпіаді Україну представлятимуть 45 спортсменів у 12 видах спорту. Це найбільші у світі змагання із зимових видів спорту, які проводяться раз на чотири роки. У них візьмуть участь понад 4 тисячі атлетів із 95 країн.

Офіційним талісманом зимових Олімпійських ігор-2022 року в Пекіні стала панда на ім’я Бін Дунь Дунь."Бін" з китайської перекладається як "лід", але це слово також означає чистоту та силу. "Дунь Дунь" символізує дітей. Талісман уособлює силу тіла та волі спортсменів, а також покликаний поширювати олімпійський дух.

У складі Олімпійської збірної  України чотири представника Харківського регіону це: Олександра Назарова та Максим Нікітін фігурне катання спортивні танці, Руслан Перехода - лижні гонки та представниця шорт-треку Уляна Дуброва.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень