A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Послугами персональних менеджерів скористалось близько 2 тисяч клієнтів АТ «Харківгаз»

Дата: 10.02.2022 14:25
Кількість переглядів: 210

Протягом минулого року близько 2 тисяч родин Харківської області - клієнтів АТ «Харківгаз» скористалось консультаціями персональних менеджерів 104.ua Клієнтський простір щодо облаштування енергоефективного житла. Ці консультації отримали родини Харківської області, які планують приєднати домоволодіння до газорозподільної систему, провести його газифікацію під ключ, реконструювати газову систему будинку, замінити газові прилади, підбирають нове газове обладнання.

Новий формат співпраці з клієнтами за допомогою персональних менеджерів впроваджено для оптимізації часу клієнта на всіх етапах виконання робіт. Закріплений за кожним замовником працівник 104.ua Клієнтський простір супроводжує процес від подання заявки та виготовлення документації до монтажних робіт і пуску газу, надає необхідні консультації, допомагає підібрати газове обладнання, інформує про хід виконання робіт та співпрацює з клієнтом по всім його питанням.

Реконструкція газових мереж домоволодіння, заміна застарілого обладнання з низьким коефіцієнтом корисної дії на енергоефективні прилади, утеплення житла дозволяють заощадити до 40% природного газу на опалення будинку.

Роботи з встановлення, заміни газового обладнання мають право виконувати тільки спеціалізовані організації, які отримали дозвіл на роботи Державної служби України з питань праці. Це питання безпеки власників будинків та членів їх родин.  Замовити послуги АТ «Харківгаз» можна в найближчому 104.ua Клієнтський простір.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень