A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проєкту містобудіної документації Внесення змін до містобудівної документації – детального плану території центральної частини міста Мерефи в межах вулиць Коцюбинського, Нетеченської та і

Дата: 11.02.2022 10:30
Кількість переглядів: 556

На виконання вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555, в засобах масової інформації, на офіційному вебсайті Мереф’янської міської ради була оприлюднена інформація про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Внесення змін до містобудівної документації – детального плану території центральної частини міста Мерефи в межах вулиць Коцюбинського, Нетеченської, Культури, Савченка, 5 Вересня та Дніпровської» (далі – ДПТ), замовником якої є Мереф’янська міська рада, розробником – приватне підприємство ПП«ДОМІНІОН ХАРКІВ».

Механізм врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні передбачає розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до зазначених проектів, які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У період з 11 січня по 11 лютого 2022 року у приміщенні Мереф’янської міської ради відділом містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради за адресою: 62472, м.Мерефа, вул.Дніпровська, 213, приймались письмові пропозиції (зауваження) громадськості стосовно вищевказаного ДПТ. Упродовж вищезазначеного періоду письмові пропозиції громадськості щодо внесення змін у ДПТ надійшли.

24 січня 2022 року в залі засідань (проведення сесій) Мереф'янської міської ради за адресою: Харківська область, Харківський   район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 213 відбулися громадські слухання ДПТ, про що складено відповідний протокол від 24 січня 2022 року, в якому не було зафіксовано пропозиції (зауваження) до ДПТ.

Для отримання більш детальної інформації щодо ДПТ можна звернутися до містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради за адресою: 62472, м.Мерефа, вул. Дніпровська, 213, тел.: (057) 341-55-20.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень