A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Програма Президента «Велике будівництво»

Дата: 23.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 153

Малоданилівський ліцей цього року буде модернізовано

У планах - не лише утеплення та оновлення закладу, а й розширення новими приміщеннями.

Як зазначив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, у межах програми Перезидента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цього року буде відновлено низку шкіл та дитячих садочків.

«У 2022 році в межах Програми на Харківщині плануємо відновити 4 школи та 6 дитячих садочків. Нам важлива комплексність проєктів, урахування вимог інклюзії та оснащеність усім необхідним для навчання у приміщеннях європейського рівня», - наголосив Олег Синєгубов.

За дорученням голови Харківської ОДА під час робочого візиту до Малоданилівської селищної ради його заступник Михайло Харнам ознайомився зі станом приміщень Малоданилівського ліцею.

Тут заплановано нову кількаповерхову прибудову з бомбосховищем, актовою залою, медіатекою та бібліотекою, гардеробом та душовими кабінами для спортзалу. У новозбудованому приміщенні також з’являться нові санвузли, навчальні аудиторії, кабінети для вчителів та ліфти. Паралельно приводитимуться до ладу деякі класи в наявному приміщенні, ремонтуватимуться коридори та спортивна зала.

«Хочемо позбутися проблем з водовідведенням, оновити роботу інших інженерних мереж. Підвищити енергоефективність. Поліпшити харчоблок та передбачити доступність до освітнього процесу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Виконати фасадні роботи та впорядкувати прилеглу територію», - розповів Михайло Харнам.

За його словами, цей навчальний заклад має стати найкращим та найсучаснішим на Харківщині.

Щодо ходу будівельних робіт та технічних рішень Михайло Харнам поспілкувався з проєктантами, підрядниками та освітянами. На стадії підготовки такого масштабного капітального ремонту важлива думка кожного, тож потрібно обрати оптимальний шлях реалізації цього проєкту.

Нагадаємо, голова Харквіської ОДА Олег Синєгубов презентував масшбаний проєкт на Конгресі місцевих регіональних влад при Президентові України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень