A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Дружнє партнерство

Дата: 25.05.2022 16:00
Кількість переглядів: 342

Дружнє партнерство з’єднує Мереф'янську громаду з американським містом-побратимом Харкова – Цінціннаті. На запрошення мера Мерефи - Вініаміна Сітова делегація із США у 2013 році була гостем нашого міста і відбулося підписання Меморандумів з громадами Уймінгтона та Мадейри, які є частинами мегаполісу Цінціннаті. Нещодавно громада отримала фінансову допомогу на придбання необхідного і коштовного медичного обладнання від американських друзів Bob Herring, Susan Neaman з Побратимського комітету «Харків – Цинциннаті». Допомогли організувати таку ефективну комунікацію партнери громади волонтерська платформа «Харків – школа мужності» ( Сергій Федченко, Володимир Бульба, Ольга Федченко).

Дякуючи фінансовій підтримці амереканських друзів «Мереф’янська центральна районна лікарня» отримала нове медичне обладнання за благодійні кошти із США.

Монітор пацієнта – дозволяє цілодобово контролювати стан тяжкохворих пацієнтів та хворих під час складних оперативних втручань.

Коагулятор – використовується під час всіх оперативних втручань для максимально швидкої зупинки кровотечі та розрізання м’яких тканин.

Лазерний коагулятор «ЛікаХірург» використовується для зварювання варикозно розширених вен, що є новітнім оперативним втручанням без розрізів, а також для розрізання тканин та зупинки кровотечі. Також цей апарат використовується для видалення гемороїдальних вузлів та пухлин шкіри.

Аналізатор крові – необхідний для проведення діагностики та моніторингу порушень кислотно-лужної рівноваги та визначення газів та електролитів крові.

Загальна вартість обладнання понад 700 тисяч гривень.

Дякуємо, друзі! Інформацію про використання обладнання для потреб громади будемо постійно публікувати на нашій сторінці. Все буде Україна!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень