Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Службою у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради інформує

Дата: 26.05.2022 08:56
Кількість переглядів: 470

З метою своєчасного виявлення батьків або законних представників дітей, які ухиляються від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо створення належних умов для їх життя, навчання та виховання, а також задля проведення профілактичної роботи з метою запобігання негативним проявам серед дітей, Службою у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради проводяться відвідування кризових сімей та сімей, що перебувають на обліку.

Під час відвідувань, з дорослими проводяться: бесіди щодо недопущення насильницьких форм виховання, протиправної поведінки та вживання спиртних напоїв; роз’яснювальні роботи щодо необхідність підтримки в родині доброзичливої атмосфери, створення належних умов для виховання та всебічного розвитку дітей. Спеціалістами наголошується про важливість психологічної підтримки дитини задля зменшення негативного впливу стресових ситуацій, викликаних воєнними діями.

У розмові з дітьми було акцентовано увагу щодо правил поводження під час виявлення підозрілих предметів та залишків боєприпасів, щодо безпечної поведінки в публічних місцях, під час відпочинку на воді, природі, на вуличній дорожній мережі та поблизу залізничних колій/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень