A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Можливість безкоштовного сімейного відпочинку для дітей ВПО та їх батьків

Дата: 11.07.2022 10:49
Кількість переглядів: 330

Шановні гості громади! Долучайтеся до  БЕЗКОШТОВНИХ програм сімейного відпочинку для дітей внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО):

1. Провінція FARMA" - це програма сімейного відпочинку для дітей ВПО віком 6-10 років та їх батьків.
Тривалість програми з 10.00 до 16.00.
Учасники  (діти і супроводжуючі дорослі) забезпечуються обідом
Участь у програмі для дітей і батьків безкоштовна!
Детальний опис  Програми, умови та орієнтовна програма - на Facebook - сторінці   http://surl.li/ckazu 
Програма впроваджується в рамках проєкту "Допомога в умовах надзвичайної ситуації для забезпечення підтримки та захисту ВПО та/ або біженців, які постраждали внаслідок військової агресії Російської Федерації в Україні з особливою увагою на психічне здоров’я та психосоціальну підтримку (MHPSS) в умовах збройного конфлікту”, що фінансується Farmamundi та Каталонської агенції з питань співробітництва в галузі розвитку (ACCD).
Після заповнення форми очікуйте на дзвінок для підтвердження реєстрації.
Для оперативної інформації підпишіться на канал Гуманітарна ініціатива.

Посилання щоб подати заявку:  https://t.me/guminitiative https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIIQKCn_GeRbfaD_H73V-eyFDjAL2dBrZIn7s6tTZWst_0ig/viewform?fbclid=IwAR2BSog4QMO-Y6HfD9VBEoxgGpiH01l2FUxloiGGRUEy9t_1yH7siHAdjVY

 

2. FARMACAMP "Сенегал"  - це  програма сімейного відпочинку для  дітей ВПО  віком від 10-ти до 14-ти років, яка відбуватиметься на території туристичної бази"Сенегал" у с. Нижні Млини, Щербанівської громади, Полтавського району.
Тривалість програми -5 днів ( з понеділка по пятницю).
Участь у Програмі для дітей і батьків безкоштовна!


Учасники Програми забпечуються 3-х разовим харчуванням. Ночівля  учасників Програми передбачена у  2-3-4-х місних туристичних наметах, що розмішені на помостах. Усі забезпечуються  спальними мішками та туристичними килимками (карематами).


Детальний опис та орієнтовна програма  табору за посиланням https://docs.google.com/document/d/1gOfdjhuGVRqFwhRu0oO0iIcvQpypIRkN/edit?usp=sharing&ouid=102156267394327357964&rtpof=true&sd=true)
Програма впроваджується в рамках проєкту «Допомога в умовах надзвичайної ситуації для забезпечення підтримки та захисту ВПО та/ або біженців, які постраждали внаслідок військової агресії Російської Федерації в Україні з особливою увагою на психічне здоров’я та психосоціальну підтримку (MHPSS) в умовах збройного конфлікту”, що фінансується Farmamundi та Каталонської агенції з питань співробітництва в галузі розвитку (ACCD).

Посилання щоб подати заявку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkHqraPi64HI3-rsyoq1npU4-30v0ywLZnVmnDCAkv48fqrQ/viewform?fbclid=IwAR1yYcOSFSI-yNqJ-vPafeCs28oRBtErp_nsYt9AozxpwrhbJJzzTakEm1o

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень