A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Сплата за спожиті комунальні послуги

Дата: 05.08.2022 09:56
Кількість переглядів: 269

Шановні мешканці громади!

На виконання доручення Міністерства розвитку громад та території України інформуємо про необхідність оплати спожитих комунальних послуг.

В умовах підготовки підприємств галузі до опалюваного періоду 2022/2023 одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги є питання заборгованості споживачів за спожиті комунальні послуги.

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам ,сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води.

Погашення значного обсягу боргів населення за комунальні послуги, зокрема за послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води до початку опалюваного періоду 2022/2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ з постачальником.

Додатково інформуємо, що для зручності оплату за комунальні ви можете скористатися он-лайн сервісами та сплатити комунальні послуги через особисті кабінети, мобільні за стосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін..

 

Відділ соціального захисту населення

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень