A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Профілактичні заходи

Дата: 19.08.2022 15:32
Кількість переглядів: 243

Днями, працівники Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради спільно з фахівцями із соціальної роботи комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» відвідали сім’ї з числа тих, у яких виховуються діти, влаштовані на цілодобове перебування до закладів інституційного догляду та виховання дітей і які, у зв’язку з воєнним станом в Україні, були повернуті на виховання у родини.

Зазначений захід проводився з метою моніторингу стану забезпечення потреб дітей та здійснення їх соціального захисту.

Під час відвідування сімей, а також під час проведення особистого прийому громадян, батькам та законним представникам дітей фахівці постійно нагадують про наслідки невиконання ними батьківських обов’язків та проводять профілактичні бесіди щодо недопущення насильницьких форм виховання, протиправної поведінки та зловживання спиртними напоями. Крім того, триває роз’яснювальна робота щодо необхідності підтримки в родині доброзичливої атмосфери.

Спеціалісти державних установ також наголошують увагу на необхідності дотримання правил поведінки під час комендантської години, під час повітряної тривоги та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень