Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги суб'єктів господарювання!

Дата: 20.09.2022 16:37
Кількість переглядів: 312

19 серпня 2022 року набрав чинності Закон «Про внесення змін до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та інших законодавчих актів України №2468-IX

Він покликаний пришвидшити та спростити приватизацію на час дії воєнного стану, а також сприяти процесам релокації підприємств та економічного відновлення держави. 

Закон передбачає відновлення аукціонів з малої приватизації для державного та комунального майна в системі та переведення на Прозорро.

Звертаємо увагу, що на приватизацію буде виставлено майно, що не входить до переліку об'єктів критичної інфраструктури та не використовується в оборонному секторі. Закон спрямований на релокацію підприємств з територій, на яких ведуться бойові дії та/або існує загроза бойових дій, на безпечну територію. Закон дозволить підприємцям купувати об'єкти приватизації та перевозити туди свої виробництва для відновлення діяльності. 

Зокрема відновлення процесу приватизації стосується об’єктів спиртової галузі та комбінатів хлібопродуктів.

Держава запрошує суб’єктів господарювання використовувати можливість приватизації майна для відродження підприємств та відновлення діяльності.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень