Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Європейський тиждень сталої енергії

Дата: 26.09.2022 13:01
Кількість переглядів: 211

На території Мереф’янської міської територіальної громади з 26 по 30 вересня відділом Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності ініційовано проведення заходів у рамках Європейського тижня сталої енергії 2022.

Європейський тиждень сталої енергії є найбільшим заходом, який присвячено відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії в Європі та за її межами. Він об'єднує державні органи, приватні компанії, неурядові організації та споживачів для просування ініціатив з енергоощадження та популяризації відновлюваних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії.

Проведення Днів енергії є обов'язковою умовою для всіх міст Європи, які підписали Угоду Мерів, а Мереф’янська громада з 2016 року є підписантом цієї ініціативи.

·      6 років заходів, спрямованих на популяризацію альтернативних джерел енергії.

·      6 років впровадження енергоефективних проєктів на території громади.

·      Популяризація екологічного способу життя серед дітей та молоді: екотолоки, вторинне використання, виготовлення та використання екоторбинок, відмова від пластику та поліетилену.

В умовах повномасштабної війни на території нашої країни альтернативні джерела енергії мають неабиякий попит, особливо перед опалювальним сезоном. Про те, як заощадити на опаленні, зберегти тепло в оселі та які існують альтернативні джерела енергії – читайте цього тижня на сайті та на Facebook-сторінці https://www.facebook.com/projectactivitymerefa.

Онлайн-заходи, які відбудуться цього тижня, розрахованих на різні аудиторії й спрямовані на усвідомлення того, що сталі енергетичні технології, моделі поведінки й управлінські рішення не лише економічно вигідні та корисні для природного довкілля, але й цілком досяжні та життєздатні.

З 26 по 29 вересня триває конкурс творчих робіт «Збережи планету!». Для участі потрібно надіслати на електронну пошту mdsmerefa@gmail.com фотографію творчої роботи довільного формату (малюнок, вірш, поробка, відео матеріал тощо) на тему збереження довкілля! У листі зазначити ПІБ та вік дитини, контактний номер телефону одного з батьків/опікунів дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень