A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дата: 30.09.2022 08:31
Кількість переглядів: 308

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей, святом дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

Напередодні, працівники Служби у справах дітей та сім’ї, за підтримки Мереф’янської міської ради, вітали опікунів, піклувальників та прийомних батьків, що мешкають зараз на території Мереф’янської міської територіальної громади.

На жаль, деякі сімейні форми виховання були вимушені тимчасово виїхати з нашої громади у зв’язку з воєнними діями, однак, ми чекаємо на їх повернення та вдячні всім, хто узяв на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за їх людяність, за щоденну, самовіддану працю та створення родин, де зігріваються дитячі серця.

Шлях батьківства не легкий – це не тільки постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Щиро зичимо усім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень