Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Пункти обігріву

Дата: 28.11.2022 11:09
Кількість переглядів: 127

Шановні мешканці громади та громадяни для яких Мереф’янська громада стала місцем прихистку!

Всі розуміють, що настає зима, якої ще не було. Щодня ворог продовжує нищити критичну інфраструктуру країни і ми це відчуваємо, через щоденні відключення електричної енергії. Вимушені констатувати, що у сучасному світі без електричного живлення важко уявити собі життєдіяльність, взагалі, та опалення наших домівок, зокрема.

Проте, разом із цим, слід зазначити, що українці незламні і надзвичайно далекоглядні! Багато хто, відчуваючи непросту ситуацію в енергетиці, вже сьогодні має чіткий план дій у разі коли їх домівки залишаться без електроенергії, а й можливо і газопостачання. Багато хто згуртовуються, об’єднуються у великі родини, готують дрова, придбавають генератори, заготовлюють продукти харчування, тощо.

Міська рада не відстає від мешканців та ще відлітку веде роботу з організації розгортання пунктів обігріву. Однак, ми не до кінця розуміємо, хто саме готовий до можливої складної зими, а кому потрібна допомога. Тому, ті кому потрібна допомога місцевих пунктів обігріву, просимо перейти за посиланням нижче і залишити «умовну передзаявку» на розміщення у цих пунктах.

Ця інформація дасть змогу зосередитись та більш якісно організувати роботу пунктів обігріву. Крім того, просимо заповнити цей опитувальник, якщо ви знаєте хто потребує допомоги пунктів обігріву, але не може заповнити цю форму (літні люди, безхатченки та інші).

СТОП ПАНІКА!!!

Ми не знаємо точно, що буде відбуватись!!! Готуємось до найгіршого, сподіваючись на найкраще!!!

P.S. Якщо у вас є конкретні пропозиції до того як нам разом пережити можливу нелегку зиму, пишіть у повідомленні, а на негативні коментарі час не витрачайте ми їх вже вивчили напам’ять!!!

Форма для заповнення

https://forms.gle/haRDmDJaGkUV518SA

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень