Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Володимир Усов відвідав ЦНАП Мереф’янської громади

Дата: 08.02.2023 08:41
Кількість переглядів: 216

Перший заступник начальника Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов здійснив робочу поїздку в Мереф’янську громаду, де разом з Мереф’янським міським головою Веніаміном Сітовим оглянув Центр надання адміністративних послуг.

«У Центрі надання адміністративних послуг створені комфортні, сучасні умови. Цей Центр є одним в Харківському районі, де з початку лютого працює послуга із консультації та запису добровольців до підрозділів «Гвардії Наступу». В цій послугі основне завдання – відсіч та стримування збройної агресії проти України. До лав бригади мають можливість долучитися добровольці. Кандидати, що успішно пройдуть відбір, зараховуватимуться у бригаду. Після завершення спеціальної підготовки бійці зможуть приступити до виконання завдань», - зазначив Володимир Вікторович.

Прийом кандидатів проводять компетентні фахівці Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Запрошуємо вмотивованих патріотів України долучатися до команди однодумців, щоб разом захищати свою сім’ю та державу.

Очільник району висловив вдячність Мереф’янському міському голові Веніаміну Сітову та керівнику ЦНАПу Оксані Буліпоп за допомогу у створенні сучасних умов обслуговування мешканців громади.

Мереф'янська громада

https://www.facebook.com/.../pcb.../1521724191646329

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень