A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Безпека кожного залежить від нас самих

Дата: 17.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 82

16 березня фахівці Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради разом з спеціалістами відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності Мереф’янської міської ради організували захід, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Під час зустрічі дітям були вручені світловідбиваючі жилети, надані Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад.

Захід пройшов у приміщенні поліцейської станції, де поліцейські офіцери громади нагадали дітям про правила дорожнього руху, права та обов’язки пішоходів. Також дівчаткам і хлопчикам було продемонстровано поліцейський автомобіль, вони мали змогу ознайомитися зі спеціальними засобами, які правоохоронці використовують у своїй роботі.

Уважно та з великою цікавістю діти слухали поліцейського офіцера громади Олександра Скрипченка, ставили безліч питань та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень