Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф'янська громада отримала протокол про співпрацю із Програмою DOBRE до вересня 2025 року

Дата: 03.04.2023 16:38
Кількість переглядів: 146

30-31 березня 2023 року у Львові відбулася презентація плану роботи Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в другій фазі в громадах Харківської, Миколаївської та Херсонських областей. Також представники присутніх 22 громад отримали протоколи про співпрацю із Програмою до вересня 2025 року.

Від Харківщини протоколи про співпрацю отримали Чугуївська, Мерефʼянська, Роганська, Малинівська, Балаклійська та Старосалтівська громади.

Під час заходу громади мали можливість ознайомитися з різними напрямками Програми, які заплановані у другій фазі, а також розповісти про себе і свої нагальні потреби. Представники громад також ділилися між собою досвідом відновлення після деокупації або проведених на їхній території бойових дій.

Мереф'янську громаду на заході презентували Тетяна Дядченко, секретар Мереф'янської міської ради та Катерина Кобець, начальник відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності.

«Мета Програми DOBRE – допомогти громадам справитися з тими викликами, які приносить їм процес децентралізації в Україні. Ця реформа дуже потрібна, адже вона дає можливість будувати економіку всієї країни через громадянське суспільство і громади, в яких мешкають люди. За час нашої роботи я бачив, якого успіху досягали наші громади-партнери. І хоча зараз не зовсім вдалий час для розвитку, але ми дивимося вперед і працюємо на перспективу. Водночас ми бачимо, які проблеми сьогодні існують на постраждалих та деокупованих територіях, і намагаємося надати їм екстрену допомогу для швидшого відновлення» – зазначив Брайан Кемпл, керівник Програми DOBRE.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень