Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рятувальники продовжують проводити заходи із забезпечення пожежної безпеки на сільськогосподарських підприємствах

Дата: 24.07.2023 08:47
Кількість переглядів: 75

Наразі на Харківщині триває зернозбиральна кампанія. Для аграріїв це відповідальний період, водночас, як і для вогнеборців, адже через високу температуру та посушливу погоду будь-яка необережність у місцях збирання зернових може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій та пожеж.

Аби убезпечити новий врожай від вогню, Харківські рятувальники постійно проводять відповідні профілактичні заходи. Днями вони відвідали одне з сільськогосподарських підприємств у Мереф'янській громаді, де провели протипожежні інструктажі та практичні тренування з працівниками, котрі задіяні у цьогорічній зернозбиральній кампанії.

Спілкуючись із сільськими господарями, фахівці ДСНС наголосили на те, що до знищення вирощеного збіжжя може призвести найменша необережність – кинутий недопалок, користування відкритим вогнем, спалювання пожнивних залишків, несправні іскрогасники на сільськогосподарській техніці. Тому вогнеборці наголосили на забороні спалювання стерні та її залишків, а також провели з працівниками практичні заняття щодо правил користування первинними засобами пожежогасіння.

Рятувальники й надалі проводитимуть профілактичну роботу на сільськогосподарських підприємствах з метою попередження пожеж у період жнив.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень