Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Створення Робочої групи з розробки Комплексного плану

Дата: 03.10.2023 10:21
Кількість переглядів: 181

Шановні жителі громади!

Повідомляємо, що рішенням XL сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 27.09.2023 року № 1395/23 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області» (далі – рішення сесії) було розпочато роботу з розробки Комплексного плану просторового розвитку (далі – Комплексний план).

Комплексний план розробляється з метою визначення планувальної організації, функціонального призначення території, основних принципів і напрямів формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовності реалізації рішень, у тому числі етапності освоєння території Мереф’янської міської територіальної громади, а також забезпечення сталого розвитку територіальної громади, дотримання принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів.

Згідно п.4 рішення сесії, при відділі містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради має бути створено тимчасовий консультативно-дорадчий орган, на який будуть покладені функції з забезпечення проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану (далі – Робоча група).

             Згідно п.5 рішення сесії, Робоча група створюється у складі 15 осіб і складається з представників Мереф’янської міської ради, її структурних підрозділів та виконавчих органів, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін, що розташовані (проживають або здійснюють свою діяльність) на території територіальної громади. У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють Мереф’янську міську раду та її виконавчий орган, не повинна перевищувати половину складу Робочої групи плюс одна особа. Повинно бути забезпечено участь у Робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу.

Строк реєстрації пропозицій від громадськості та інших заінтересованих сторін складає 15 робочих днів, з 04.10.2023 до 25.10.2023 року.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до розробки Комплексного плану шляхом надсилання заяви про включення до складу Робочої групи на поштову адресу merefa-gor@merefaotg.gov.ua.

Кількість членів Робочої групи зі сторони громадськості обмежена і не може перевищувати 8 осіб.

Розгляд отриманих пропозицій від громадськості щодо включення до складу Робочої групи відбуватиметься за принципом першочерговості надходження та збалансованості у представленні інтересів населених пунктів громади. Допускається представлення одним членом Робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

 

Додаток: зразок заяви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зразок заяви

Начальнику відділу містобудування,

архітектури, земельних відносин

та капітального будівництва

Мереф’янської міської ради

Ользі ТРУШКОВСЬКІЙ

__________________________

(зазначається ПІБ, адреса проживання, конатктний телефон, e-mail заявника)

 

 

Заява

 

Прошу Вас розглянути мою кандидатуру для включення до складу тимчасового консультативно-дорадчого органу, на який покладено функції з забезпечення проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф'янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області.

 

 

 

Дата                                                           Підпис                                    ПІБ

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень