Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги! Проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу

Дата: 10.10.2023 08:40
Кількість переглядів: 40

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини державної лікарні ветеринарної медицини протягом наступного тижня в період з 09 жовтня по 27 жовтня 2023 року з 9-00 до 12-00 буде проводитися подвірний обхід помешкань громадян з метою проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу по вулицям м. Мерефа (район «КОЗІВКА»).

Звертаємося з проханням до власників тварин забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

У разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до територіальної дільниці - вул. Лесі Українки, 77, м. Мерефа, Харківський район, Харківська область, (066) 2427580.

Сказ тварин можна попередити. Найдієвіший спосіб – це вакцинація!

Щеплення проводять щорічно. Так ви рятуєте свого улюбленця від небезпечного захворювання. Відповідно до чинного законодавства необхідно здійснювати щеплення перед поїздкою за кордон, перед полюванням - детальніше в інфографіці.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень